Stall Västergården - turridning på Öland Välkommen till turridning på Öland Säljer bra foder till häst, hund och katt Välkommen till turridning på Öland Alternativbehandling på häst Bra länkar för hästfolk Komplett prislista för våra tjänster Kontakta Stall Västergården Referenser från kunder Ansvarig för turridningen på Öland Hästarna för turridning på Öland

VERKSAMHETEN ÄR FÖR TILLFÄLLET NEDSTÄNGD PGA SJUKDOM!


 
REFERENSER

 
Ginger Ale"
Jag läste en bok om konsten att tala med hästar, där finns Anna Ericson omtalad i ett kapitel och eftersom vi haft problem med Ginger Ale en längre tid letade jag på eniro och hittade annas sida, jag mailade till henne och talade om våra problem.
Redan samma kväll hade jag fått svar och ringde upp henne, vi kom överens om en tid då vi skulle komma ner till öland och visa Ginger Ale för Anna.
Ginger har tävlat hoppning men tvärnitar framför hinder och ibland kastar av ryttaren, han var också orolig att ha med i skogen och vi visste inte vad vi skulle göra, vi har tidigare kollat upp honom på ATG-klinik utan anmärkningar.
Anna kollade upp Ginger och såg att han hade ryggproblem och problem med ledarskapet han ville så att säga bestämma själv.
Vi åkte hem och skulle försöka göra övningar med Ginger men ansåg att vi inte klarade av detta och kontaktade Anna igen.
Anna den ängeln tog emot Ginger Ale med öppna armar, kontrakt upprättades och Ginger lämnades i hennes vård på hennes härliga gård på Öland.
Anna förde dagbok varje dag över vad Ginger Ale gjorde, de första dagarna lärde de känna varandra, sedan började anna hantera Giner enligt NH-metoden, Ginger Ale är en bestämd ponny och surade till lite först men sedan gick det jättebra.
Anna var ute och gick med Ginger för att kolla av stressnivåer.
Sedan var det tömkörning, massage och mycket prat mellan Anna och Ginger.
Anna hjälpte oss att komma till ATG-kliniken för att kolla hans tänder, hon till och med körde med egen bil och släp.
Anna fixade också så vi kunde vara med på sadelutprovning eftersom Ginger inte kunde ha sin gamla sadel.
Vidare fixade hon med sin hovslagare så vi kunde kolla av Gingers hovar.
Innan vi åkte hem med Ginger visade Anna Michaela lite övningar och träningar.
Det har varit en mycket bra och lärorik tid Ginger Ale fick hos Anna tiden 26/6-09 till 30/7-09
Ginger fungerar nu jättebra och ledarskapet som han hade har nu övergått till Michaela, han sliter inte för att komma åt gräset när han ska tas in från hagen, står fint i gången tills han är färdig, ingen bråkig ponny längre.
Michaela testade honom lite på en tävling och han gjorde jättebra ifrån sig och hamnade på en 3:e plats men han hade mycket mera att ge än han fick den tävlingen.
Vi kan mycket varmt rekommendera Anne Ericson för sitt fina arbete som hon gör med hästarna och skulle inte tveka en sekund att kontakta henne om problem i framtiden dyker upp.
Så har ni problem vilka som helst med er häst eller ponny tveka inte att kontakta Anna hon hittar vad problemen är.

Marianne Myllgren”


.............................................................................................................
"Jag är extremt skeptisk för att inte säga fientlig mot mycken slags alternativbehandlingar och allsköns vidskeplighet typ hästviskning. Men jag har fullt förtroende för Annas oerhörda känslighet och extraordinära förmågor.
Anna kan se en fästing på andra sidan hästen på 100 meters håll, Anna kan upptäcka en spänning eller en smärta efter bara några skrittsteg eller ett antal handpåläggningar,
Jag har sett Anna behandla min häst med sina magiska händer, jag har sett hästen tugga, dregla, slappna av eller stretcha sig själv och någon gång nästan somna under dessa händer. Jag har sett honom gå från halt och stel till ohalt och smidig på mindre tid än vad veterinären behöver för att hala fram sina sprutor.
Anna har helt enkelt en unik kunskap om och talang för hästars kroppsliga, och oftast också mentala, problem. Hon är professionell och ärlig nog att erkänna när hon inte rår på ett problem och kan konsultera vidare.

Nina Lekander, journalist och hästägare med fyra somrar på Öland hos Anna "

.............................................................................................................
"Hej jag heter Sally och är 12 år, min hopp-ponny Mulle är en liten pigg ponny som lätt spänner sig.
I somras fick han några behandlingar av Annas ''magiska händer'', och hans spänningar i halsen släppte jättefint. Han blev avslappnad och harmonisk & jag märkte även att han blev mycket lugnare och finare i dressyr.

Många hälsningar Sally & Mulle."

 Webproduktion: Öland på Internet AB