Stall Västergården - turridning på Öland Välkommen till turridning på Öland Säljer bra foder till häst, hund och katt Välkommen till turridning på Öland Alternativbehandling på häst Bra länkar för hästfolk Komplett prislista för våra tjänster Kontakta Stall Västergården Referenser från kunder Ansvarig för turridningen på Öland Hästarna för turridning på Öland

VERKSAMHETEN ÄR FÖR TILLFÄLLET NEDSTÄNGD PGA SJUKDOM!


 
BEHANDLING


Hur tänker jag vid en behandling och vilka metoder används?Jag ser helheten vilket betyder att jag jobbar inifrån och ut, nerifrån och upp på hästen. Obalanser kommer inifrån, tarmproblem behöver inte synas i träcken, hästen kan ha en krokig ländrygg, framskjuten bog och ett sänkt bäcken. Rätar jag nu upp bäckenet och inte gör något åt magen så kommer problemet att kvarstå. Felaktiga hovvinklar kan medföra smärtproblematik i exempelvis nacke och hals och bog, gör man inget åt hovarna utan släpper på spänningar i nacke och hals så kvarstår problemet. Hästen kan naturligtvis skada sig i hagen som sträckning/strykning, sparkar eller annat och då får man givetvis utgå från det också.

Ytterligare problematik som jag jobbar med är hormonstörningar på sto och valack, beteendestörningar som t.ex. krubbitning och vävning. Behandlar med akupressur, healing, mobilisering, klassisk massage, energimedicin helt enkelt. Inget dragande, slitande, bara lugna fina händer som med små medel gör stora förändringar. Hästarna älskar behandlingen.


NYTT FÖR I ÅR!
jag har investerat i en Photizo Pharmalightmaskin som jobbar med ledljus och värme, det går att behandla alltifrån sår och bölder till mjukdelat och leder, gamla och nya skador. För längre tids behandling har jag möjlighet att hyra ut en handenhet per dygn. Vidare kollar jag utrustningen om den sitter som den ska på din häst, jag hjälper även till med foderrådgivning. Tar emot hästar för kortare eller längre uppstallningför intensivbehandling. Har du frågor kring detta så slå mig en signal.

 Webproduktion: Öland på Internet AB