Stall Västergården - turridning på Öland Välkommen till turridning på Öland Säljer bra foder till häst, hund och katt Välkommen till turridning på Öland Alternativbehandling på häst Bra länkar för hästfolk Komplett prislista för våra tjänster Kontakta Stall Västergården Referenser från kunder Ansvarig för turridningen på Öland Hästarna för turridning på Öland

VERKSAMHETEN ÄR FÖR TILLFÄLLET NEDSTÄNGD PGA SJUKDOM!


 
ANNA ERICSON

Anna EricssonJag är den ständiga optimisten, jag tror att allt går att arbeta med och behandla, det gäller bara att ta reda på hur. Jag har sett mycket genom åren som från början har sett omöjligt ut men som har blivit så himla bra till slut.

Jag kan stå och lirka med en häst i evigheter men freakar ur om datorn inte svarar på sekunden, gillar utmaningar, ju svårare ju intressantare. Mitt bästa recept är att ha en ängels tålamod, förstå och se människor och djur som de är, vara ödmjuk och flexibel för att nå de bästa resultaten. Allt är definitivt inte bara svart eller vitt, det finns en stor gråskala, jag har ett långt hästliv bakom mig och framför mig såklart, jag hörde för många år sedan en klok gammal hästgubbe uttrycka sig med ”Jag ska rida tills hästen blir för gammal, sedan ska jag skaffa mig en ny”.
 
Jag är född någon gång på 60-talet, det första jag hörde i hästsammanhang var nog det som min pappa har berättat att jag som två-treåring fick följa med honom till en arbetskamrat som hade travhästar, det sägs att jag helt plötsligt var försvunnen och man hittade mig i hagen hos de stora hästarna, min pappa fick nog spader men jag trivdes uppenbarligen. Sen har det bara rullat på, jag har provat mycket i hästsammanhang men det jag utövar och brinner för sen 92 är westernridning och dess filosofi, travhästen hänger med som kompanjon han också, härliga hästar att jobba med och fantastiska som westernhästar.

Stall Västergården har funnits sen 1989 men jag har drivit det som företag sen 2000, det började med att jag ville visa alvaret från hästryggen. Detta medförde något annat i form av hästhälsa, det gäller att ta hand om sina hästar så att de håller om de ska bära runt på folk i oländig terräng, jag började studera och detta blev upptakten till ännu mera kunskaper som resulterade i att jag ville lära mig mera och mera, man blir aldrig fullärd.

Mina utbildningar i stora drag är:

2-årig diplomerad Hästfysioterapeut och sadelspacialist på Eqicare

Eddy Blom
-tillskott och hästhälsa

Equicare
-Akupressur

Morgan Strålman
- mera palperingsteknik och ögondiagnostik

Carola Lind
- 4 hoofs 5 elements

Carola Lind
- Djurkommunikation

Eqvital
- Foderlära

Plus en hel rad med kvällsföreläsare inom alltifrån tänder med Torbjörn Lundström till örter med Alyose. Icke att förglömma alla hästar jag har behandlat och arbetat med, alla har lärt mig något nytt. Stöter jag på något frågetecken tar jag reda på detta så att det blir löst.

Det här med hästar upptar ju nästan dygnets alla vakna timmar så man måste emellanåt göra något annat, när jag kopplar av gör jag det bakom ratten på min gamla Cadillac Cab, där föds det goda tankar och stora leenden till tonerna av bl.a. Johnny Cash. Musik är viktigt för mig och gitarrklinkandet fortsätter även det.
Välkommen att surfa runt på min hemsida, har du frågor så maila mig gärna.

Anna
 Webproduktion: Öland på Internet AB